Contact opnemen
Contact opnemen

Nieuwbouw

Ben je van plan jullie huis geheel nieuw te bouwen? Dan ben je bij Hulzink Bouw aan het juiste adres. Of je nu gaat voor skeletbouw, of modulair wilt bouwen of zelfs duurzaam wilt bouwen, wij denken met je mee in mogelijkheden.

Het starten van een nieuwbouwproject is altijd spannend en dat begrijpen wij. Want wat je nu allemaal bedacht hebt, hoe komt dat uiteindelijk samen? En kan het allemaal voor het budget dat je in gedachten hebt? Deze vragen zijn ons dan ook niet onbekend.

Tijdens het traject van nieuwbouw nemen wij je dan ook mee in de verschillende fasen (ruwbouw, afbouw en oplevering) en is er altijd (in overleg) de mogelijkheid om tussentijds aanpassingen te maken, wanneer je bijvoorbeeld een andere inzicht hebt gekregen. Daarbij denken wij mee in de mogelijkheden passend bij jou/jullie budget. Zo halen wij het maximale uit jouw nieuwe droomhuis.

Bij Hulzink Bouw kan je met vertrouwen laten bouwen. Bekijk hier een aantal van onze nieuwbouw projecten.

Laten we samenwerken.

Heb je een uitdagend project of wil je advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Vergelijkbare projecten

Hulzink Bouw

Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om bij boerderijen en oudere woningen, kenmerkende details en stijl na te maken. Hierdoor heb je de optie om te vernieuwen zonder concessies te doen aan de charme van de woning. Ook voor nieuwbouw zijn wij de partner die meedenkt en jullie droomhuis/pand tot in detail voltooien.